De perfecte airco kopen

Een airconditioning systeem gedurende zomermaanden is voor vele Nederlanders geen overbodige luxe meer.

De perfecte airco kopen
Aircokanon
May 27, 2022

Een airconditioning systeem gedurende zomermaanden is voor vele Nederlanders geen overbodige luxe meer. De temperaturen in de zomer zijn afgelopen jaren flink gestegen en de hittegolven maken de investering zeker de moeite waard. Onderstaand biedt Aircokanon eeninzicht in de vorm van een aantal tips om de perfecte airco voor uw situatie aan te schaffen.

Een airco kopen


Door de klimaatverandering kan het in Nederland ontzettend warm worden, zeker in de zonnige zomermaanden. Hittegolven zijn eenjaarlijks terugkerend fenomeen welke gepaard gaan met hoge temperaturen. Deze warmte zorgt voor een oncomfortabele leefomgeving, welke zowel drukt op de lichamelijke als mentale gesteldheid.

Bij Aircokanon, gelooft men dat een comfortabele leefomgeving een belangrijke pilaar is voor persoonlijk welzijn. Immers, wilt geen enkele individu in eenkoude woning leven gedurende de wintermaanden, waarom dan wel in een broeierig/warm huis gedurende de zomermaanden?

Verschillende soorten airco’s


Wanneer u gaat zoeken naar een geschikte airco, komt u vanzelf meerdere soorten en maten tegen. Om u van alle gemakken te voorzien, heeft Aircokanon alle verschillende soorten airco’s op een rijtje gezet voor u:

Split airco


Het gaat hier om een airconditioning systeem waar zowel een binnenunit als buitenunit geïnstalleerd dient te worden. Beide units zijn fluisterstil, compact en zeer energiezuinig.

Multi split airco


Ook hierbij is sprake van installatie van meerdere binnenunits, echter worden deze aangesloten op één buitenunit. Vanzelfsprekend, zijn alle units fluisterstil, compact en energiezuinig.

VRF-systeem


Een VRF-systeem is geschikt voor één of meerdere grote ruimtes en bestaat grotendeels uit een uitgebreid klimaatsysteem waar men zowel mee kan verkoelen of verwarmen.

Kan een airco ook verwarmen?

Aircokanon installeert louter airconditioning systemen van het merk Mitsubishi HeavyIndustries. De monteurs van Aircokanon hebben jarenlange ervaring met meerdere merken zoals Daikin airco’s, LG airco’s en Samsung airco’s. Na meer dan 5 jaar, zijn de monteurs tot de conclusie gekomen dat Mitsubishi Heavy Industries de beste kwaliteit voor de gevraagde prijs biedt. Aangezien Aircokanon kwaliteit hoog in het vaandel heeft zitten, biedt het bedrijf enkel Mitsubishi HeavyIndustries airco’s in vele vormen en maten aan. Naast dat de systemen gebruiksvriendelijk, duurzaam en fluister stil zijn, verwarmen de airconditioning systemen van Aircokanon ook. Lees er meer over hier!

Wat kosteen airco installatie?

Een airco start bij Aircokanon op €1699,- inclusief installatie. Hoe hoger de capaciteit van de airco systemen, hoe hoger de prijs inclusief installatie. Dit heeft te maken met de complexiteit van de installatie, de toename in verbruikt materiaal en vanzelfsprekend het aantal manuren die er voor nodig te zijn om een gelikt eindresultaat te kunnen leveren.

Stapelvoordeel

Bij Aircokanon staan wij voor eerlijk zaken doen. Hoe groter de omvang van uw project, des te voordeliger Aircokanon de totaalprijs inclusief installatie kan maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier!

Onderhouden airco

Wanneer u een airco wilt aanschaffen, houd er dan rekening mee dat er eenjaarlijks onderhoud van uw systeem/systemen dient te worden uitgevoerd. Het is van groot belang om de filters goed te reinigen zodat de lucht constant zuiver is voor de omgeving waar de airco’s in worden gebruikt. Aircokanon raadt dan ook ten zeerste aan om een onderhoudscontract af te sluiten na de succesvolle installatie van een of meerdere airco systemen. Dit onderhoudscontract biedt een jaarlijks systeem onderhoud, ad-hoc onderhoud bij eventuele systeemstoringen en een langere fabrieksgarantie op uw aangeschafte airco systemen.Geïnteresseerd geworden in een onderhoudscontract? Neem vandaag nog contact op!

 

Aircokanon

Bij interesse neem contact met ons op.