Zolder

Zolder

Op een warme zomerdag brandt de zon rechtstreeks op uw dak.

Zolder

Op een warme zomerdag brandt de zon rechtstreeks op uw dak. Alle ruimtes aangrenzend aan het dak, zullen hierdoor aardig opwarmen. Zelfs bij goed geïsoleerde woningen zal de warmte in de woning stijgen. Al de opgestegen warmte verzamelt zich op één punt in de woning, namelijk de zolder. Door de warmte, ervaart u een ongemakkelijke benauwdheid wat komt door het gebrek aan zuurstof. Gelukkig, kan dit worden opgelost met de airconditioning systemen van Aircokanon. 

Welke airco plaats ik op zolder?

Er zijn meerdere soorten modellen, zoals plafond en vloer modellen. De meest gekozen optie is een wandmodel welke op elke mogelijke plek geïnstalleerd kan worden. Naast het model, is de capaciteit van het airconditioning systeem ook ontzettend belangrijk. Deze is afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw zolderkamer. De gemiddelde zolderkamer varieert qua grootte maar komt gemiddeld neer op 20M2 tot 31M2.

 

Op basis van deze oppervlakte, bepaalt Aircokanon welke capaciteit voldoende is om de ruimte te verkoelen of verwarmen. Doorgaans, installeren de vakmannen van Aircokanon airconditioning systemen met een capaciteit van 2.5 kW, 3,5 kW of 5,0 kW op zolderkamers in Nederland.

 

Maakt de airco veel geluid?

De lawaaiigere compartimenten van een airconditioning systeem bevinden zich in de buitenunit van de installatie. Aangezien deze niet in de zolderkamer wordt geïnstalleerd, heeft u nauwelijks last van geluid op uw zolder.

 

Kan ik mijn zolder verwarmen?

De airconditioning systemen van Aircokanon kunnen zowel verkoelen en verwarmen. Wist u dat u tot 42% op uw gaskosten kan besparen? Wat het weer ook doet, bij Aircokanon zit u goed. Lees er hier meer over!

 

 

Prijs airco voor zolder

De prijzen van airconditioning systemen die op zolderkamers worden geïnstalleerd zijn afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Vanzelfsprekend, zorgt een hogere capaciteit voor een hogere installatie prijs.

 

Aircokanon raadt iedereen aan om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken via onderstaand contactformulier. Op korte termijn komt er een expert bij u langs welke u kan voorzien van gratis project advies over de plaats, het model en de capaciteit van het beoogde airconditioning systeem. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in!

 

Vul uw gegevens in

Bent u geïnteresseerd in een gratis inmeetafspraak? Laat een van onze experts langskomen om u te voorzien van kwalitatief projectadvies.

Uw informatie is ingediend. We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.