Woonkamer

Woonkamer

De temperatuur in de woonkamer is van groot belang. Normaliter, brengen we hier de meeste tijd door.

Woonkamer

De temperatuur in de woonkamer is van groot belang. Normaliter, wordt er in de woonkamer de meeste vrije tijd doorgebracht. Het is daarom vanzelfsprekend dat u wilt genieten van het hoogste niveau van comfort. De airconditioning systemen van Aircokanon zorgen hier natuurlijk voor!

 

Aircokanon is gespecialiseerd in het installeren van airconditioning systemen die zowel verkoelen en verwarmen. Wat het weer dus ook doet, bij Aircokanon zit u goed.

 

Welke airco plaats ik in de woonkamer?

Er zijn meerdere soorten modellen, zoals plafond en vloer modellen. De meest gekozen optie is een wandmodel welke op elke mogelijke plek geïnstalleerd kan worden. Naast het model, is de capaciteit van het airconditioning systeem ook ontzettend belangrijk. Deze is afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw woonkamer. Op basis van deze oppervlakte, bepaald Aircokanon welke capaciteit voldoende is om de ruimte te verkoelen of verwarmen. Doorgaans, installeren de vakmannen van Aircokanon airconditioning systemen met een capaciteit van 3,5 kW tot 7,5 kW in woonkamers in heel Nederland.

 

Maakt de airco veel geluid?

De lawaaiigere compartimenten van een airconditioning systeem bevinden zich in de buitenunit van de installatie. Aangezien deze niet in de woonkamer wordt geïnstalleerd, heeft u nauwelijks last van geluid in uw woonkamer.

Kan ik mijn woonkamer verwarmen?

De airconditioning systemen van Aircokanon kunnen zowel verkoelen en verwarmen. Wist u dat u tot 42% op uw gaskosten kan besparen? Lees er hier meer over!

 

Prijs airco voor woonkamer

De prijzen van airconditioning systemen die in woonkamers worden geïnstalleerd zijn afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Vanzelfsprekend, zorgt een hogere capaciteit voor een hogere installatie prijs.

 

Aircokanon raadt iedereen aan om een vrijblijvende inmeet afspraak te maken via onderstaand contactformulier. Op korte termijn komt er een expert bij u langs welke u kan voorzien van gratis project advies over de plaats, het model en de capaciteit van het beoogde airconditioning systeem. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in!

Vul uw gegevens in

Bent u geïnteresseerd in een gratis inmeetafspraak? Laat een van onze experts langskomen om u te voorzien van kwalitatief projectadvies.

Uw informatie is ingediend. We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.