Slaapkamer

Slaapkamer

Een aangename temperatuur in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust.

Slaapkamer

Welke airco plaats ik in de slaapkamer?

Er zijn meerdere soorten modellen, zoals plafond en vloer modellen. De meest gekozen optie is een wandmodel welke op elke mogelijke plek geïnstalleerd kan worden. Naast het model, is de capaciteit van het airconditioning systeem ook ontzettend belangrijk. Deze is afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw slaapkamer. De gemiddelde slaapkamer voor twee personen is ongeveer 13 M2.

 

Op basis van deze oppervlakte, bepaalt Aircokanon welke capaciteit voldoende is om de ruimte te verkoelen of verwarmen. Doorgaans, installeren de vakmannen van Aircokanon airconditioning systemen met een capaciteit van 2.0 kW, 2,5 kW of3,5 kW op slaapkamers in Nederland.

 

Is een airco in de slaapkamer gezond?

Een airco van Aircokanon heeft de mogelijkheid om de luchtvochtigheid te regelen. Hierdoor neem het de mogelijke irritatie (droog gevoel) van uw ogen, huid en slijmvliezen weg. Zo kunt u zonder irritatie altijd fris en fruitig aan uw dag beginnen!

 

Maakt de airco veel geluid?

De lawaaierige compartimenten van een airconditioning systeem bevinden zich in de buitenunit van de installatie. Aangezien deze niet in de slaapkamer wordt geïnstalleerd, heeft u nauwelijks last van geluid in uw slaapkamer.

 

Kan ik mijn slaapkamer verwarmen?

De airconditioning systemen van Aircokanon kunnen zowel verkoelen en verwarmen. Wist u dat u tot 42% op uw gaskosten kan besparen? Wat het weer ook doet, bij Aircokanon zit u goed. Lees er hier meer over!

 

Prijs airco voor slaapkamer

De prijzen van airconditioning systemen die op slaapkamers worden geïnstalleerd zijn afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Vanzelfsprekend, zorgt een hogere capaciteit voor een hogere installatie prijs.

 

Aircokanon raadt iedereen aan om een vrijblijvende inmeet afspraak te maken via onderstaand contactformulier. Op korte termijn komt er een expert bij u langs welke u kan voorzien van gratis project advies over de plaats, het model en de capaciteit van het beoogde airconditioning systeem. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in!

Vul uw gegevens in

Bent u geïnteresseerd in een gratis inmeetafspraak? Laat een van onze experts langskomen om u te voorzien van kwalitatief projectadvies.

Uw informatie is ingediend. We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.