Slaapkamer

Slaapkamer

Wilt u heerlijk koel slapen in de zomer? Dat kan met een airconditioning. Neem contact op met onze experts.

Slaapkamer

Koel slapen in de zomer dankzij een airco

Wilt u koel slapen in de zomer? Met een airco is dat geregeld. Maar welke airco is geschikt om te plaatsen in de slaapkamer? Er zijn meerdere soorten modellen, zoals plafond- en vloermodellen. De meest gekozen optie is een wandmodel welke op elke mogelijke plek geïnstalleerd kan worden. Naast het model, is de capaciteit van het airconditioningsysteem ook ontzettend belangrijk om koel te slapen in de zomer. Deze is afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw slaapkamer. De gemiddelde slaapkamer voor twee personen is ongeveer 13 m2.

De juiste airco om koel te slapen in de zomer

Op basis van deze oppervlakte, bepalen wij welke capaciteit voldoende is om de ruimte te verkoelen of verwarmen. Doorgaans installeren de vakmannen van Aircokanon uit Den Haag energiezuinige airconditioningsystemen met een capaciteit van 2.0 kW, 2,5 kW of 3,5 kW op slaapkamers.

Is een airco in de slaapkamer gezond?

Een airco van Aircokanon heeft de mogelijkheid om de luchtvochtigheid te regelen. Hierdoor neemt het systeem de mogelijke irritatie(droog gevoel) van uw ogen, huid en slijmvliezen weg. Zo kunt u zonderirritatie altijd koel slapen in de zomer en fris en fruitig aan uw dag beginnen!

Maakt de airco veel geluid?

De lawaaierige compartimenten van een airconditioningsysteembevinden zich in de buitenunit van de installatie. Aangezien deze niet in de slaapkamer wordt geïnstalleerd, heeft u nauwelijks last van geluid in uw slaapkamer. Zo kunt u in alle rust koel slapen in de zomer.

Kan ik mijn slaapkamer verwarmen?

De airconditioningsystemen van Aircokanon kunnen zowel verkoelen en verwarmen. Wist u dat u tot 42% op uw gaskosten kan besparen? Wat het weer ook doet, bij Aircokanon zit u goed voor zowel koel slapen in de zomer als een aangenaam warme ruimte in de winter.

Prijs van een airco voor de slaapkamer

De prijzen van airconditioningsystemen die op slaapkamers of airco’s die op zolders worden geïnstalleerd, zijn afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Vanzelfsprekend, zorgt een hogere capaciteit voor een hogere installatieprijs. Bij ons bent u ook in goede handen voor een airco voor een ruime van 25 m2.

Maak een afspraak voor een airco in uw slaapkamer

Aircokanon uit Den Haag raadt iedereen aan om een vrijblijvende inmeet afspraak te maken via onderstaand contactformulier. Op korte termijn komt er een expert bij u langs die u kan voorzien van gratis projectadvies over de plaats, het model en de capaciteit van het beoogde airconditioningsysteem. Wij kunnen de airco snel bij u monteren, zodat u koel kunt slapen in de zomer. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel naar 070-701 2715 of stuur een e-mail naar info@aircokanon.nl. U kunt ook vrijblijvend het contactformulier op deze pagina invullen.

Vul uw gegevens in

Bent u geïnteresseerd in een gratis inmeetafspraak? Laat een van onze experts langskomen om u te voorzien van kwalitatief projectadvies.

Uw informatie is ingediend. We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oeps! Er is iets fout gegaan.